top of page

Undervisningsmøbler

Gate Student

Gate Student 9500, Gate Young Student 9501

Gate Student stolen til undervisning. Gate Student leveres som standard med sæde/ryg i 100% PP. Hjul i polyamid og bløde baner DIN iso 12529.

 

Fodkryds i polyamid og 30% glasvævsforstærket for optimal styrke. Alle materialer er nøje udvalgt med henblik på 100% recirkulering. Gate Young Student er perfekt til elever i indskolingen.

 

Gate Student 9400 – 9470 – 9480 – 9590

Gate Student er en elegant og robust stol, hvor der er lagt vægt på siddekomfort og ergonomi med optimal fleksibilitet i ryggen. Stolen har gribehåndtag i ryggen, som gør det lettere at løfte og flytte stolen.

 

Den ergonomisk formede ryg med 23 cm smalt bundstykke giver mulighed for at kunne placere sig i flere siddestillinger. Fås med eller uden polstring og sort eller krom stel.

 

Varianter: Gate Student 9400 4 ben stabelstol (stabler 5 stole), Gate Student Counter med fodring (9470), Gate Student høj stol med fodring (9480), Gate Student taburet (9590)

 

Gate Student BIO
Gate Student BIO er en særligt bæredygtig stol. Skallen er produceret i komposit, der er fremstillet af genbrugspolythylenplast og træfibre med fokus på mindre CO2-udledning i produktionen og en garanteret lang levetid.

 

Træfibrene giver desuden stolen et naturligt, varmt udtryk og bevirker endvidere, at sædet akklimatiserer til rumtemperaturen og dermed sikrer bedre komfort. Fås i sort og grå.

Gate Student Savir Design
Gate Student med fodring fra Savir Design ved højbord
Gate Student med fodring fra Savir Design
Gate Student fra Savir Design ved højbord
bottom of page