top of page

Glastavler, whiteboardtavler og opslagstavler

CHAT BOARD® glastavler er ideelle til arbejdsmiljøer og indendørs brug som følge af deres unikke udtryk i form af farver og størrelser.

 

De magnetiske glastavler giver helt nye muligheder for at kombinere indretning og design af moderne hovedsæder og private hjem - smukke stykker design til ethvert arbejdsrum lige fra receptionsområder, konferencerum til direktionskontorer såvel som undervisningsmiljøer og sundhedsinstitutioner.

Chat Board glastavle med sort skrift
Chat Board rød glastavle
Chat Board sort glastavle med hvid skrift
Chat Board glastavle
Chat Board Mobil glastavle
Chat Board Garderobe glastavle Wardrobe
Chat Board sort glastavle
Chat Board Planner glastavle
Chat Board glastavle til undervisning
Chat Board glastavler i forskellige farver
Chat Board glas hylde Shelf

Whiteboardtavler

Det er naturligt nok ikke kun målene som er afgørende, når man skal investere i nye whiteboards. Vi har derfor altid whiteboards i mange forskellige design på lager, til vidt forskellige miljøer.

 

Uanset om du derfor skal bruge et ekstra-eksklusivt produkt, til kontorer og lignende, whiteboards i materialer som egner sig særligt godt til klasseværelser eller kreative miljøer, eller noget helt fjerde, så har vi næsten altid med garanti den type whiteboards, som passer allerbedst ind.

 

Igen skal det her understreges, at vores største ønske er at efterleve vores kunder forestillinger og behov, når det gælder whiteboards.

Whiteboard tavle standard
Whiteboard tavle med skrivebare låger
Whiteboard tavle med alu kant
Nålbare opslagstavler med alu kantliste
Nålbare opslagstavler
Farver på nålbare opslagstavler
bottom of page