Glastavler, whiteboardtavler og opslagstavler

CHAT BOARD® glastavler er ideelle til arbejdsmiljøer og indendørs brug som følge af deres unikke udtryk i form af farver og størrelser.

 

De magnetiske glastavler giver helt nye muligheder for at kombinere indretning og design af moderne hovedsæder og private hjem - smukke stykker design til ethvert arbejdsrum lige fra receptionsområder, konferencerum til direktionskontorer såvel som undervisningsmiljøer og sundhedsinstitutioner.

Whiteboardtavler

Det er naturligt nok ikke kun målene som er afgørende, når man skal investere i nye whiteboards. Vi har derfor altid whiteboards i mange forskellige design på lager, til vidt forskellige miljøer.

 

Uanset om du derfor skal bruge et ekstra-eksklusivt produkt, til kontorer og lignende, whiteboards i materialer som egner sig særligt godt til klasseværelser eller kreative miljøer, eller noget helt fjerde, så har vi næsten altid med garanti den type whiteboards, som passer allerbedst ind.

 

Igen skal det her understreges, at vores største ønske er at efterleve vores kunder forestillinger og behov, når det gælder whiteboards.