Kontorstole

humantool sadel stol

HUMANTOOL

NYHED.....
  • HUMANTOOL Sadelstol lærer dig en sund og opret holdning.

  • Den boldlignende konstruktion bringer bevægelse i dit sæde.

  • De svingende bevægelsesbaner og balancetræningen fremmer sund bevægelse mens du føler, at arbejdet er en ferie.

  • Sammen med en ny arbejdsstol får du alle fordelene af en sadelstol samt sund bevægelse.

  • Det at man holder balancen på sadel fører til at mange forskellige muskelgrupper laver alle slags bevægelsesserier i forskellige retninger.

  • Du kan forbedre din fysiske kondition og dit velvære mens du sidder ved skrivebordet.

  • Smerter i ryggen bliver mindre, når trykket mellem nerverne bliver reduceret igennem bevægelse, mens du sidder.

  • Stofskifte og blodcirkulation bliver forbedret

  • Musklerne af bækkenbunden bliver styrket, hvilket blandt andet hjælper med at forebygge inkontinens

  • Sadel er blød i den mellemste del, derfor er trykket på genitalierne ringe

Humantool sadelstol
Humantool sadel stol
RH Logic ergonomisk kontorstol
RH Activ ergonomisk kontorstol

RH Logic

RH Logic er en af vores mest populære stoleserier. Serien består af kontorstolene RH Logic 300 med en lavere ryg end RH Logic 400. Den bygger desuden på 2PP™, som er vores filosofi om at sidde bevægeligt. Hvilket gør, at du orker mere og yder bedre. For at passe til forskellige personer og arbejdssituationer, findes RH Logic 300 med en række forskellige stoffer og tilbehør, for eksempel med ekstra stort sæde samt i overvågningsudførelse. Den fåes også i ESD- godkendt udførelse.

RH Activ

RH Activ følger din mindste bevægelse lige så behageligt som ergonomisk. Fordi den, præcis som alle vores stole, bygger på 2PP™, som er vores filosofi om at sidde bevægeligt. Endvidere skal du kun tænke på en enkelt indstilling, som er nem at bruge, selv når du sidder i stolen. RH Activ er en arbejdsstol, der takket være sin enkelhed og ergonomi, passer til de fleste arbejdsmiljøer, for eksempel på kontorer og i industrien. Arbejdsstolen findes i fire grundmodeller.

RH Mereo ergonomisk kontorstol

RH Mereo

RH Mereo er en arbejdsstol, der samtidig er et arbejdsredskab og et forretningsværktøj. RH Mereo er designet med det formål, at forbedre både din og hele arbejdspladsens arbejdspræstation. Den er nem at tilpasse til alle personer uanset fysisk fremtoning. Det gør den både til en helt personlig stol og en stol, der passer i kontorlandskabet. RH Mereos dynamiske system 2PP™ sikrer, at alle får en aktiv siddestilling. Det kræver ikke andet end en simpel justering. RH Mereo kombinerer innovation, funktionalitet, brugbarhed og effektivt design fra inderst til yderst. Nu får du muligheden for, at nyde godt af en perfekt siddestilling hele dagen, hver eneste dag.

RH Extend ergonomisk kontorstol

RH Extend

RH Extend er lige så nem at anvende, som den er elegant og ergonomisk. Naturligvis bygger den på 2PP™, som er vores filosofi om at sidde bevægeligt. Stolen er forsynet med et greb, som gør det nemt at vælge den helt rigtige siddestilling. Det er noget, der gør den til en perfekt stol, hvis I er flere, der deles om den ved forskellige lejligheder. RH Extend fungerer rigtig godt i alle typer kontormiljøer og findes med ryg i to forskellige størrelser.

RBM 300 Ergonomisk kontorstol

RBM 300

RBM 300 serien. Dette er en sej stoleserie til ekstra krævende miljøer. Robuste og stabile stole, som klarer belastninger ud over det sædvanlige, fx på skoler. RBM 300 serien er udviklet til, at kunne tåle mange forskellige brugere i lang tid. Designet er funktionelt. Dit valg af materiale eller betræk giver stolen sit præg. Alle stole i RBM 300 serien har et multigreb, som nemt indstiller både sæde og rygstøtte for den bedste arbejdsstilling. Grebet er trinløst og fikserer hvor du ønsker det nemt og ukompliceret. Flere af modellerne er skolesikre. De kræver specialværktøj for at afmontere rygstøtte og greb.

RBM 600 Ergonomisk kontorstol

RBM 600

RBM 600 serien. Er en stilren kontorstol med speciel, patenteret dynamikfunktion, RBM Active Dynamic. Denne mekanisme balancerer stolen og giver en god ergonomisk støtte, uanset hvordan du sidder og om du læner dig frem over bordet eller bagud. Derfor passer stolen godt ind på aktive, mobile arbejdspladser, hvor mennesker ofte flytter rundt og har forskellige arbejdsstillinger. RBM Stolene i 600 serien er meget nemme at justere til en optimal siddekomfort.

RBM 700 Ergonomisk kontorstol

RBM 700

RBM 700 serien. Dette er en arbejdsstol, som både ses og føles. Den har et moderne, distinkt design og en brugervenlig funktion. Det er nemt at tilpasse og justere stolen i henhold til individuelle behov. Uanset vægt, længde og arbejdsstilling kan RBM 700 serien hurtigt indstilles, som du vil. RBM 700 serien lægger stor vægt på ergonomi og fleksibilitet og har også en udtryksfuld form. Dette er en stol, som tilpasser sig til din krop og arbejdsstilling og ikke modsat.

RBM 800 Ergonomisk kontorstol

RBM 800

RBM 800 serien. Helt siden vi lanserede vores første RBM 800-serie, har vi sat standarden for komfort og funktionalitet for kontorstole. Med RBM 800 har vi opdateret formen en del. Den er lidt pænere og har mere slanke linjer og nu også i mere miljøvenligt materiale. Præcis som før er stolen designet med henblik på brugeren. Stolen er til den, som ikke vil give afkald på hverken komfort, funktion eller form. RBM 800 er en rigtig behagelig stol at sidde i, når der skal arbejdes længe og hårdt.