top of page

Kontorstole

humantool sadel stol

HUMANTOOL

  • HUMANTOOL Sadelstol lærer dig en sund og opret holdning.

  • Den boldlignende konstruktion bringer bevægelse i dit sæde.

  • De svingende bevægelsesbaner og balancetræningen fremmer sund bevægelse mens du føler, at arbejdet er en ferie.

  • Sammen med en ny arbejdsstol får du alle fordelene af en sadelstol samt sund bevægelse.

  • Det at man holder balancen på sadel fører til at mange forskellige muskelgrupper laver alle slags bevægelsesserier i forskellige retninger.

  • Du kan forbedre din fysiske kondition og dit velvære mens du sidder ved skrivebordet.

  • Smerter i ryggen bliver mindre, når trykket mellem nerverne bliver reduceret igennem bevægelse, mens du sidder.

  • Stofskifte og blodcirkulation bliver forbedret

  • Musklerne af bækkenbunden bliver styrket, hvilket blandt andet hjælper med at forebygge inkontinens

  • Sadel er blød i den mellemste del, derfor er trykket på genitalierne ringe

Humantool sadelstol
Humantool sadel stol
RH Logic kontorstol.jpg

RH Logic

RH Logic 200 - 220. Model 220 har høj ryg og kommer som standard med hjul til bløde gulve og fodkryds i sort aluminium. Stolen kan bestykkes med en bred vifte af muligheder og tilbehør.

RH Logic 300 - 400.jpg

RH Logic 300-400

RH Logic 400 har høj ryg og leveres som standard med hjul til bløde gulve og fodkryds i sølvfarvet aluminium. Stolen kan bestykkes med en række muligheder og tilbehør. Justeringsgrebene er lette at forstå, tilgængelige og synlige, mens man sidder på stolen. Friktionsfri vippemekanisme. Uendeligt justerbar og kan låses i valgtfri position. Vi anbefaler at arbejde med vippet åben, for at tilskynde til aktive siddende arbejde. Separat justerbar ryglænsvinkel til støtte i enhver position.

RH Activ 220.jpg

RH Activ

RH Activ RH Activ 220 har en stor formstøbt ryg, der giver god lændestøtte og et medium sæde. Som standard har stolen en sort aluminiums fodkryds og hjul til bløde gulve. RH Activ 220 fås også i versioner ESD, Cleanroom og ESD Cleanroom. RH Activ kan let tilpasses til arbejde på kontoret, projektlokaler, touchdown -områder, uddannelse og endda til dit hjemmekontor. Kontakt os for at høre mere om vores store udvalg af forskellige muligheder.

RH Mereo 220.jpg

RH Mereo

RH Mereo 220 har en stor buet ryg og leveres som standard med hjul til bløde gulve og fodkryds i sortlakeret aluminium og plast i sort farve. Stolen kan desuden bestykkes med en række muligheder og tilbehør. Brugervenlige håndtag til justeringer med intuitive former og placering, der gør det let at tilpasse til personlige behov og præferencer, uanset hvilken størrelse eller form brugeren har.

RH Extend 220.jpg

RH Extend

RH Extend 220 har stor ryg og medium sæde og leveres som standard med hjul til bløde gulve og fodkryds i sølvfarvet aluminium. Stolen kan bestykkes med en række muligheder og tilbehør. Håndtagene er let forståelige, tilgængelige og synlige, mens man sidder. RH Extend 220 har en vippemekanisme og ryglæn, der kan justeres separat. Ryglænet kan vinkles præcist efter individuel præference, hvilket gør dette til en unikt justerbar og brugervenlig stol. RH Extend 220 fås også som ESD -arbejdsstol.

RH Support 4501.jpg

RH Support 4501

Stå støttestol med sadelformet sæde. Desuden vinkeljustering af ryglæn. Som standard er stolen udstyret med en fodkryds i sort aluminium og glider. RH Support 4501 er den ideelle stol til arbejdsmiljøer som sundhedspleje, tandpleje, i laboratorier og i skranke- og industrielle miljøer.

bottom of page