top of page

Arbejdslamper

Flos

I 1962 blev Flos grundlagt af Dino Gavina og Cesare Cassina i Merano Italien med produktionen af klassiske lamper, en del af disse modeller produceres stadig den dag i dag. Firmaets hovedsæde ligger i dag i Bovezzo, Italien. 

Flos producerer et stort udvalg af standerlamper, bordlamper, væglamper, pendler og udendørs lamper til både private og erhverv.

Fra starten har Flos været kendetegnet ved en meget høj kvalitets tilgang til lampe, design og produktion.

 

Mange af deres store bagkatalog af lamper designet til virksomheden, først af Achille Castiglioni og hans bror Piergiacomo Castiglioni, er uden tvivl nogle af de bedst kendte og mest succesrige produkter indenfor industriel design.

Flos Kelvin LED arbejdslampe
Flos Arbejdslampe sort
Luxo Ovelo LED asymetrisk arbejdslampe sort

Luxo

Historien om Luxo og individuel belysning begyndte i 1937 med arbejdslampen L-1. L-1 betød at lys kunne flyttes frit omkring og placeres der, hvor der var behov for det. Det ændrede for altid måden, hvorpå man anvender arbejdslys.

Belysning på arbejdspladsen er langt vigtigere end de fleste mennesker forestiller sig. Vores arbejdsmiljø, arbejdsindsats og trivsel er meget påvirket af den. Den personlige arbejdslampe er en af de vigtigste faktorer for at opnå et godt arbejdsmiljø.

Luxo Trace LED asymetrisk arbejdslampe alu
Luxo Ninety asymetrisk LED arbejdslampe sort
Luxo 360 LED asymetrisk arbejdslampe alu
Luxo Air LED asymetrisk arbejdslampe sort
Luxo Split LED asymetrisk arbejdslampe sort
bottom of page